Eten & Drinken

Bent u op zoek naar een culinair restaurant op Curaçao? Bij het Kontiki Beach Resort vindt u de beachclubs Mood Beach & Cabana Beach. U vindt hier verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te ontbijten, lunchen, dineren of kennis te maken met onze bekende thema avonden. Online of bij de receptie boekt u gemakkelijk en snel uw tafel voor uw gewenste culinaire invulling. 

Houd rekening dat Cabana Beach, Mood Beach en Wet & Wild Beach Club zijn overgestapt op een digitaal betalingssysteem. Alle drie de beach clubs zijn volledig cashless. Alle grote debit/credit cards worden geaccepteerd.

Cabana Beach

Grenzend aan het resort ligt de levendige beachclub Cabana Beach. Een complete beachclub waar de gasten van Kontiki Beach Resort dagelijks kunnen ontbijten, lunchen of dineren. Het restaurant biedt een uitgebreide en smaakvolle menukaart aan gerechten en dranken. Cabana Beach beschikt over een gevarieerd menu dat met u in gedachten is samengesteld. Daarnaast geniet u hier ook van de kwaliteit die u van het Van der Valk eten en service gewend bent. De bijzondere locatie van Cabana Beach leent zich ook perfect voor live entertainment. Regelmatig worden er live optredens gehouden.

Bekijk het menu

Mood Beach

Uiteten op Curaçao en een culinaire ervaring beleven met hoge kwaliteit? Dan kunt u terecht bij Mood Beach. Een bekend restaurant in Curaçao. Deze exclusieve beachclub is ruim opgezet en biedt hierdoor een rustige sfeer met veel aandacht voor persoonlijke service. Door het gebruik van verse producten kunt u genieten van de ultieme smaakbeleving. Het restaurant van Mood bevindt zich in een design stretchtent met een stijlvol interieur en een bar. Naast het restaurant biedt Mood Beach ook een prachtige Beach bar met vlonder waar u zich op ieder moment van de dag kunt laten verwennen met heerlijke dranken en gerechten. Bekijk het menu

Bekijk het menu

Wet & Wild Beachclub

Dé plek om te genieten van de mooiste zonsondergangen, heerlijke cocktails, goede muziek en hapjes om je vingers bij af te likken: dat kan bij Wet & Wild Beachclub. Bekend als een van de beste beachclubs van het eiland met de bekende happy hours. Hier dompelt u zich onder in tropische vibes en beleeft u Curaçao zoals de locals dat doen.

Lees meer