Uit eten op Curaçao

Wilt u een intieme date-avond, een familiediner of een spannend avondje uit met je vrienden? Dan bent u bij Cabana Beach aan het juiste adres! Sluit uw zonnige dag af en ga heerlijk uiteten bij Cabana Beach Curaçao. Hier geniet u van culinair diner aan het strand. Vanaf uw tafel kijkt u prachtig uit op de zee of ’s nachts geniet u van de gezellige sfeer.

Reserveer een tafel

A la carte

Bij Cabana Beach is er ruime keuze op de menukaart en het is een ideale plek om samen te komen met vrienden en/of familie. U kunt terecht voor een à la carte lunch en diner. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende gerechten van de kaart die speciaal voor u is opgesteld. Laat u verrassen door de specialiteiten van onze chefkoks en ontdek de lokale en internationale keuken.

Romantisch dineren aan het strand

Cabana Beach heeft een stijlvolle, uitnodigende en romantische sfeer. De tafels staan ruim opgesteld en door de (live) muziek hoort u weinig achtergrondgeluiden. Terwijl u geniet van de rust en de privacy tijdens uw diner op Curaçao, adviseren onze medewerkers u graag over de specials op de menukaart en de eventuele bijpassende wijnen.