Cabana Beach

Ontbijten bij Cabana Beach Curaçao

U begint de dag goed met een heerlijk ontbijt bij uw overnachting bij Van der Valk Kontiki Beach resort. Het is de eerste maaltijd van de dag en geeft u veel energie om vervolgens op pad te gaan en het eiland te ontdekken de omgeving te ontdekken.

Ontbijt buffet

Speciaal voor hotelgasten van het Kontiki Beach Resort kunt u tussen 7:30 en 10:00 uur dagelijks aanschuiven voor het uitgebreide ontbijtbuffet op Cabana Beach. Hier geniet u o.a. van verschillende broodjes, gekookte eieren en vers fruit

Bij ons hotel met ontbijt staat alles in het teken van service en kwaliteit! We besteden veel aandacht aan het buffet en werken met dagverse producten. Het ontbijtbuffet wordt dagelijks geserveerd van 07:30 tot 10:00 uur.

Ook bij een meerdaags verblijf is er op het ontbijtbuffet elke dag wel iets nieuws te vinden en te proeven. Wilt u nog een verblijf boeken? Boek dan een verblijf in het resort inclusief ontbijt!

Boek een verblijf

A la cart

Na 10:00 uur kunt u ook bij Cabana Beach terecht voor een a la cart ontbijt. Er is plek voor iedereen. Voor hotelgasten en voor mensen buitenaf. Hier worden lekker sandwiches en pancakes gebakken voor u. Voor dit u kunt een tafel reserveren bij Cabana Beach.

Reserveer een tafel

Champagne ontbijt

Wilt u uw verblijf extra luxe maken? Dan kunt u kiezen voor een luxe en uitgebreid champagne ontbijt op bed. U krijgt dan een ontbijt met heerlijke broodjes, beleg, fruit & een fles champagne geserveerd op uw hotelkamer.

Overheerlijke lunch

Houdt u van uitslapen of wilt u uitgebreid lunchen? Dan is het ook mogelijk om te komen lunchen bij Cabana Beach. Er staan uitlopende gerechten met zowel warme als koude gerechten op de kaart. Zo kunt u genieten van een lekkere pasta, maar ook van een sandwich of een gezonde salade.

Bekijk de lunchkaart