Restaurant

Cabana Beach

Cabana Beach is de strandlocatie bij Kontiki Beach Resort. Cabana is dé plek waar u comfortabel en ongestoord kunt genieten van ontbijt, lunch, borrel en diner. U kunt hier de gehele dag terecht voor een heerlijke maaltijd terwijl u geniet van de omgeving. Overdag een prachtig uitzicht op het strand en de blauwe zee, 's avonds een gezellige sfeer met lichteffecten onder de enorme parasols.

Cabana Beach biedt veel mogelijkheden qua eten en de internationale keuken verrast u iedere maaltijd.

Ontbijt

Gasten van Kontiki Beach Resort kunnen de dag bij Cabana Beach Club beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet met keuze uit verschillende broodjes en croissants, pancakes, salades, yoghurt en fruit.

Het ontbijt wordt dagelijks geserveerd van 07.30 tot 10.00 uur 's ochtends. Kinderen jonger dan 13 jaar krijgen 50 procent korting.

Lunch

De keuken van Cabana Beach Club serveert een gevariëerde lunch voor de gasten van Kontiki Beach Resort. U kunt kiezen uit verschillende lunchgerechten zoals frisse salades en smakelijke broodjes op de uitgebreide lunchkaart.

De lunch wordt dagelijks geserveerd van 12.00 uur ’s ochtends tot 18.00 uur ’s middags.

Bekijk onze menukaart voor ons complete aanbod.

Diner

Een geslaagde dag sluit u uiteraard af met een geslaagd diner. Met de internationale keuken van Cabana Beach naast de deur bent u hiervan verzekerd. U heeft keuze uit verschillende a la carte gerechten. Zin in Italiaans? Ook dat kan, de keuken van Cabana Beach Club beschikt namelijk over een professionele steenoven waarin verse pizza’s worden bereid.

Het diner wordt dagelijks geserveerd van 19:00 tot 22:00 uur ’s avonds.

Bekijk onze menukaart voor ons complete aanbod.

Openingstijden

Ontbijt - Dagelijks van 07:30 - 10:00
Lunch - Dagelijks van 12:00 - 18:00
Diner - Dagelijks van 19:00 - 22:00
Dessert - Dagelijks van 12:00 - 22:00
Snack bites - Dagelijks van 08:00 - 22:00
Chef bites - Elke woensdag & vrijdag van 18:00 - 22:00
Pizza - Dinsdag, Donderdag, Zaterdag, Zondag van 13:00 - 22:00

Handig om te weten

  • Gratis WIFI
  • Betalen met pinpas, CreditCard of contant