Over Kontiki Beach Resort

Bon Bini! Welkom op Van der Valk Kontiki Beach Resort!

Op het mooiste eiland van de Caribbean en aan het meest uitgestrekte strand van tropisch Curaçao vindt u Kontiki Beach Resort. Dit luxueuze resort biedt alles om uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring te maken. U bent van harte welkom voor een heerlijk en exotisch verblijf in de levendige omgeving van Kontiki Beach Resort. Laat u verrassen door de bijzondere opzet van het resort met haar prachtige Caraïbische tropische tuin en de natuurlijke materialen waarmee het resort is gebouwd. Bebouwing en begroeiing, architectuur en natuur lopen harmonieus in elkaar over. Ze ademen een sfeer uit die als vanzelf ontspant. Persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn de speerpunten die Kontiki Beach Resort Curaçao karaktiseren.

Bekijk onze kamers en boek uw vakantie! Bekijk hier...

Missie

Onze missie is om unieke ervaringen te creëren voor onze gasten. Wij hebben een passie om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen door persoonlijke service.

Visie

Wij streven naar perfectie om te kunnen excelleren. Voortdurend verbeteren wij (innovatie) onze processen om de beste te zijn, hierdoor creëren wij eeuwige herinneringen voor onze unieke gasten.


Sociale netwerken

Kontiki Beach Resort is zeer actief op het wereldwijde web. Naast de website profileert Kontiki zich op talrijke media, zoals Facebook en Instagram. Social media brengt ons namelijk in contact met onze gasten en deze willen wij van optimale service voorzien, ook online!

Zoover & Tripadvisor

Kontiki zou graag willen weten hoe u het Resort heeft ervaren? Wij willen u optimaal van dienst zijn vooraf, tijdens en na uw vakantie en daarbij is feedback op ieder moment gewenst. Kontiki Beach Resort staat hoog genoteerd op de wereldwijd bekende media: Tripadvisor en Zoover. Ga voorbereid op vakantie, lees de tips door van andere gasten en laat na uw vakantie bij Kontiki Beach Resort van zich spreken.

Volg ons op Facebook!

U zult zeker geen spijt krijgen wanneer u de Facebook pagina van Kontiki Beach Resort volgt. U tijdlijn zal worden gevuld met ludieke acties, een quiz, prachtige foto's en video's vanuit het Resort. Ook de hotspots van het eiland Curaçao komen aan bod. Laat u verassen!

Volg ons op Instagram!

Upload uw favoriete vakantiefoto's via Instagram en tag Kontiki. Wij zullen een reactie plaatsen op uw foto! Daarnaast delen wij dagelijks mooiste foto's van het resort. Geniet, ook wanneer u thuis bent van Kontiki.

Volg Kontiki en wordt verrast, ieder dag weer!