Romantisch hotel op Curaçao

Bent u op zoek naar een romantische vakantiebestemming? Dan bent u bij Kontiki Beach Resort aan het juiste adres. Het Kontiki Beach Resort is een luxe en romantisch hotel op Curaçao. Verras uw geliefde met een romantische vakantie bij het Van der Valk resort Kontiki Beach. Zo kunt u samen de liefde vieren en tijd aan elkaar besteden.

Romantische kamers

De luxe en charme ervaart u in de kamers van dit romantische hotel op Curaçao. Het kleur- en materiaalgebruik zorgen in de kamers voor een luxe uitstraling en een oase van rust. Geniet van comfort in een natuurlijke, groene omgeving. Omgeven door palmbomen en lokale tropische planten geniet u van het zwembad dat door de gehele tropische tuin is aangelegd. om direct in romantische sferen te komen.

Boek direct uw kamer

Huwelijksreis Curaçao

Bent u zojuist in het huwelijksbootje gestapt? Dan is een verblijf in een romantisch hotel bij Van der Valk de ideale plek om te genieten van comfort in de luxe suites van het resort. Bent u van plan om binnenkort te gaan trouwen? Dan zit u bij Van der Valk aan het juiste adres. Hotel Kontiki Beach is gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften. Het eventteam zorgt dat u een dag zonder zorgen hebt en dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Trouwen op Curaçao

Extra’s

Wilt u extra romantiek toevoegen aan uw vakantie? Laat dit aan ons reserveringsteam weten zodat wij u de diverse romantische opties kunnen voorleggen. Wat dacht u van een heerlijke fles bubbels of wijn om te proost op een fijne tijd samen in dit romantische resort. Wilt u uw partner extra verrassen? Dan zijn er diverse mogelijkheden om uw verblijf nog romantischer te maken. Uw kamer wordt dan mooi gedecoreerd met romantische versiering. Kortom, uw geliefde is gegarandeerd in de wolken tijdens een verblijf bij Kontiki Beach.

Boek een upgrade

Heeft u al een kamer geboekt, maar wilt u toch een upgrade? Neem dan contact op met de receptie.