Heerlijke zonvakantie in november

Wie wil er niet een heerlijke zonvakantie in november? Heeft u al eens aan Curaçao gedacht als vakantiebestemming? Hotel Kontiki Beach Resort is de perfecte plek om uw zonvakantie in november te vieren! Geniet van alle luxe faciliteiten op het resort en onderneem de gaafste activiteiten op het tropische Curaçao. Kontiki Beach Resort biedt alles om uw zonvakantie in november tot een onvergetelijke ervaring te maken. 

Luxe faciliteiten in het resort 

Van der Valk Hotel Kontiki Beach Resort biedt alles om uw zonvakantie in november aan al uw wensen te laten voldoen. Het resort heeft veel luxe faciliteiten, waarvan u optimaal kunt genieten. Het resort beschikt over verschillende zoutbaden in een groene tropische stijl, waar u in heerlijk in kunt zwemmen. Wilt u liever zonnen? U kunt gratis gebruikmaken van de loungebedden rondom de zoutbaden. Kontiki Beach Resort is gelegen aan een prachtig groot strand, waar u ook een frisse duik kunt nemen. Het resort heeft bij het strand een eigen mooie strandbar. Vanuit Kontiki Beach Resort heeft u een prachtig uitzicht op Cabana en Mood Beach. Vergeet niet om 's avonds te genieten van de prachtige zonsondergang. 

Onvergetelijke activiteiten 

Wilt u tijdens uw zonvakantie in november herinneringen maken die u nooit meer zult vergeten? Dan zijn de activiteiten op Curaçao perfect voor u! Maak een supergave eilandexcursie en kom langs de mooiste stranden van het Caraïbisch gebied. U kunt tijdens de excursie zwemmen met schildpadden en flamingo’s spotten. Wilt u ervaren hoe de onderwaterwereld is? Dan is een tour bij Aquafari zeker de moeite waard! U beweegt zich door het water op uw eigen Aquafari-scooter, waar u verschillende soorten zeedieren voorbij ziet zwemmen. Ook is het mogelijk om een jetski te huren en de mooiste plekken van Curaçao racend over het water te ontdekken. Curaçao verkennen tjidens een buggy of een Jeep tour is ook een fantastische activiteit om het eiland op een andere manier te zien. Beklim de 375 meter hoge Christoffelberg, het hoogste punt van Curaçao. Vanaf hier heeft u een fantastisch uitzicht over het hele eiland. Al deze activiteiten zijn ook in november te ondernemen.

Wilt u meer inspiratie op doen voor uw zonvakantie in november op Curaçao? Bekijk een overzicht van alle activiteiten!