Luxe suite met zwembad

Heeft u altijd al gedroomd van een luxe suite met een eigen zwembad? Dan wordt uw droom werkelijkheid bij Kontiki Beach Resort! Op het mooiste eiland van de Caribbean en aan het meest uitgestrekte strand van tropisch Curaçao vindt u Kontiki Beach Resort. Dit luxueuze resort heeft alles om uw vakantie onvergetelijk te maken. 

Badend in luxe 

Hotel Kontiki Beach Resort biedt 23 nieuwe luxe suites aan met een eigen privé infinity zwembad. Er zijn 7 prachtige suites aan het strand, 12 suites met zeezicht, 3 Penthouse suites en 1 Presidentiële suite. In deze nieuwe luxe suites kunt u heerlijk ontspannen met de rustgevende geluiden van de zee op de achtergrond.

In alle suites is er een kingsize bed aanwezig waar u zult slapen als een roosje. Ook zijn alle suites voorzien van een woongedeelte met een zithoek, slaapbank, verlichte make-up-spiegel, luxe badjassen, bad, doucheruimte, airconditioning, een minibar, cocktailstation en nog veel meer luxe voorzieningen. In de Penthouse suites en de Presidentiële suite heeft u een eigen keuken en zijn er twee slaapkamers aanwezig. Alle suites hebben een eigen privé terras waar u heerlijk kunt genieten van de Caribische zon en het fantastische uitzicht.  

Privé infinity zwembad  

Bij Kontiki Beach wordt het onmogelijke mogelijk. Bij uw suite kunt u genieten van uw eigen privé infinity zwembad. Het zwembad is 20 vierkante meter en heeft uitzicht over de prachtige Caribische zee. Zodra u klaar bent met zwemmen kunt u genieten op uw privé terras of kunt u de Caribische sfeer proeven bij een van de leuke strandbars van Kontiki: Mood Beach Of Cabana Beach. Zo geniet u van het uitzicht en kunt u heerlijk van de omgeving genieten met uw gezelschap. Kom en boek nu uw zwembadsuite en geniet optimaal!