Cabana Beach bar

Op het strand van Cabana Beach bevind zich ook een bar. Hier kunt u op de barkruk of de loungeseats genieten van een heerlijk hapje en drankje. 

Dranken

Cabana Beach bar biedt u naast soft drinks en verschillende biermerken ook een ruime keuze aan wijn, champagne en cocktails met of zonder alcohol aan, die u echt in de vakantiesfeer brengen. Geniet van een drankje onder de zon op een van de luxe loungeseats. 

Drankenkaart

Sportbar

Naast heerlijke drankjes kan je ook genieten van sportprogramma’s. De Cabana Beach Sports Bar is een van de weinige plekken op Curaçao waar je kunt genieten van je favoriete sporten. Cabana Beach biedt het meest complete sportprogramma aan, waaronder alle grote voetbalwedstrijden, in high definition kwaliteit en volledig live vanuit een sfeervolle bar op het strand. 

Snacks

Naast gezellig een drankje drinken zijn er ook verschillende mogelijkheden om wat borrelhapjes te bestellen op Cabana Beach. U kunt genieten van heerlijke hapjes zoals gamba’s, nacho’s of bitterballen. Deze kunt u bestellen bij de bediening op het strand of aan de bar. 

Hapjeskaart

Openingstijd Cabana Beach Bar

Uiteraard is de bar van Cabana Beach Club & de sportbar de gehele dag geopend en sluit de bar door de week rond 7.00 PM.