Evenementen

Tijdens uw verblijf bij Kontiki Beach Resort kunt u genieten van de bruisende events bij onze beach clubs: Mood Beach, Cabana Beach en Wet & Wild.

Mood Beach staat bekend om de romantische high-end diners met live muziek en exclusieve BrunchUP's. Deze prachtige strandlocatie is ideaal om te ontspannen en te genieten van onze signature cocktails en culinaire Aziatische hoogstandjes.

Cabana Beach is dé plek voor entertainment en evenementen. Van live DJ's op het strand en wekelijkse Cabana Nights tot sportevenementen op grote schermen, er is altijd iets te beleven.

Wet & Wild is een gezellige beach bar waar u kunt genieten van verfrissende drankjes en onze bekende happy hours op vrijdag- en zondagavond. Of u nu wilt ontspannen op het strand of de hele avond wilt dansen met uw voeten in het zand, bij Wet & Wild beleeft u de ultieme Caribische ervaring.

Wilt u weten welke evenementen er tijdens uw verblijf bij Kontiki Beach Resort plaatsvinden? Neem contact met ons op via reservations@toucanbeach.com en wij helpen u graag met het maken van een reservering.