Over Kontiki Beach Resort

Bon Bini! Welkom bij Van der Valk Kontiki Beach Resort!

Op het mooiste eiland van de Caribbean en aan het meest uitgestrekte strand van tropisch Curaçao vindt u Kontiki Beach Resort. Dit luxueuze resort biedt alles om uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring te maken. U bent van harte welkom voor een heerlijk en exotisch verblijf in de levendige omgeving van Kontiki Beach Resort. Laat u verrassen door de bijzondere opzet van het resort met haar prachtige Caraïbische tropische tuin en de natuurlijke materialen waarmee het resort is gebouwd. Bebouwing en begroeiing, architectuur en natuur lopen harmonieus in elkaar over. Ze ademen een sfeer uit die als vanzelf ontspant. Persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn de speerpunten die Kontiki Beach Resort Curaçao karaktiseren.

Bekijk onze kamers en boek uw vakantie! Bekijk hier...

Missie

Onze missie is om unieke ervaringen te creëren voor onze gasten. Wij hebben een passie om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen door persoonlijke service.

Visie

Wij streven naar perfectie om te kunnen excelleren. Voortdurend verbeteren wij (innovatie) onze processen om de beste te zijn, hierdoor creëren wij eeuwige herinneringen voor onze unieke gasten.


"Gastvrijheid zit in ons DNA"

Die zin is onlosmakelijk verbonden met familie Van der Valk. Nicolaas van der Valk, vader van 24 kinderen, kocht de gronden van De Gouden Leeuw in Voorschoten in 1862 voor 4000 gulden op een veiling in het Wapen van Voorschoten. Jongste zoon Martinus, geboren in 1895, maakte van De Gouden Leeuw een café en bouwde dit uit tot café - restaurant. Martinus en zijn vrouw Rie streefden er met hun ondernemersdrift naar om voor ieder van hun elf kinderen een eigen zaak te verwezenlijken. En met succes. 

Van der Valk Hotels & Restaurants bestaat nu ruim 80 jaar. In totaal heeft het familiebedrijf bijna 100 hotels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en de Nederlandse Antillen. “Door steeds te vernieuwen maken we comfort toegankelijk. Gastvrijheid zit in onze genen. Daarom voelt Van der Valk altijd vertrouwd en toch elke keer anders.