Over Kontiki Beach Resort

Bon Bini! Welkom bij Van der Valk Kontiki Beach Resort!

Op het mooiste eiland van de Caribbean en aan het meest uitgestrekte strand van paradijselijk Curaçao vindt u Kontiki Beach Resort. Ons tropische resort grenzend aan onze stijlvolle Beach Clubs biedt u alles voor een geweldige beleving. U bent van harte welkom voor een heerlijk verblijf in het bruisende hart van het eiland. Laat u verrassen door de bijzondere opzet van het resort met haar prachtige Caribische tropische tuin en de natuurlijke materialen waarmee het resort is gebouwd. Bebouwing en begroeiing, architectuur en natuur lopen harmonieus in elkaar over. Persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn de speerpunten die Kontiki Beach Resort Curaçao karakteriseren. Welkom in het paradijs!

Bekijk onze kamers en boek uw vakantie! Bekijk hier...

 

Missie

Onze missie is om unieke ervaringen te creëren voor onze gasten. Wij hebben een passie om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen door persoonlijke service.

Visie

Wij streven naar perfectie om te kunnen excelleren. Voortdurend verbeteren wij (innovatie) onze processen om de beste te zijn, hierdoor creëren wij eeuwige herinneringen voor onze unieke gasten.


Gastvrijheid zit in ons DNA

Die zin is onlosmakelijk verbonden met familie Van der Valk. Nicolaas van der Valk, vader van 24 kinderen, kocht de gronden van De Gouden Leeuw in Voorschoten in 1862 voor 4000 gulden op een veiling in het Wapen van Voorschoten. Jongste zoon Martinus, geboren in 1895, maakte van De Gouden Leeuw een café en bouwde dit uit tot café - restaurant. Martinus en zijn vrouw Rie streefden er met hun ondernemersdrift naar om voor ieder van hun elf kinderen een eigen zaak te verwezenlijken. En met succes. 

Van der Valk Hotels & Restaurants bestaat nu ruim 80 jaar. In totaal heeft het familiebedrijf bijna 100 hotels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en de Nederlandse Antillen. “Door steeds te vernieuwen maken we comfort toegankelijk. Gastvrijheid zit in onze genen. Daarom voelt Van der Valk altijd vertrouwd en toch elke keer anders.


Social media

Kontiki Beach Resort is erg actief online en is geïnteresseerd in jouw ervaringen! We zijn op zoek naar uw mening, uw feedback en wellicht aanbevelingen. Daarnaast gebruiken wij onze online activiteiten als tweede contactmogelijkheid met onze gasten.

Schrijf een recensie op Tripadvisor

Aangezien beoordelingen waardevol zijn voor hotels en gasten, vragen we al onze gasten om hun ervaring online te delen via de pagina van Kontiki Beach Resort op Tripadvisor. We reageren op elke recensie, omdat uw ervaring van het grootste belang voor ons is.

Volg ons op Facebook

De Facebook-pagina van Kontiki Beach Resort staat vol met foto's, video's en interessant nieuws. Daarbij herinnert Kontiki u aan uw vakantie op Curaçao of maakt u zich klaar voor een veelbelovende vakantie met foto's van de hoogste schoonheid. Naast de informatie over het Resort geeft de pagina ook informatie over populaire plekken op Curaçao.

Volg ons op Instagram

Upload je favoriete vakantiefoto op Instagram en tag ons! Bovendien geniet je dagelijks van prachtige foto's van Kontiki op ons eigen Instagram-account.

Volg Kontiki en we laten je glimlachen, zelfs als je thuis bent!

Picked as one of the Best Places to Stay in Curacao by Travelrebels