Lunchen op het strand bij Cabana Beach Curaçao

U bent van harte welkom in de sfeervolle strandtent van Cabana Beach waar u iedere dag gebruik kunt maken van onze uitgebreide lunchkaart. Bij Van der Valk Kontiki Beach Resort bent u aan het juiste adres of u een hotelgast bent of Cabana Beach bezoekt om te lunchen. 

In het à la Carte restaurant kunt u genieten van de met zorg samengestelde lunchgerechten. Er worden diverse salades & sandwiches geserveerd. De menukaart voor de lunch bij Cabana Beach is voor ieder type gelegenheid geschikt. Ideaal voor een snelle hap tijdens een stranddag, om te lunchen of als u iets te vieren hebt.

Bekijk de menukaart

U kunt genieten van uw lunch bij Cabana Beach in het ruime en sfeervolle restaurant. Op elk moment van de dag staan we klaar om u heerlijke gerechten te serveren die zijn gemaakt met de meest verse en zorgvuldig geselecteerde producten. Wij bieden een gevarieerd menu dat met u in gedachten is samengesteld. 

Ook verwelkomen wij u graag voor een borrel of een kopje koffie.

Voor een lunch bij Cabana Beach bent u van harte welkom van 11.30 tot 18.00 uur. Bekijk de menukaart, reserveer een tafel en maak er een overheerlijke dag van met een lunch aan het strand.

Liever iets anders?

Bent u opzoek naar een plek om te ontbijten of dineren? Cabana Beach serveert ontbijt, lunch en diner. Op elk moment van de dag staan we altijd klaar om u heerlijke gerechten te serveren die zijn gemaakt met de meest verse en zorgvuldig geselecteerde producten. Wij bieden een gevarieerd menu dat met u in gedachten is samengesteld.

Bekijk de mogelijkheden