Welkom in het paradijs

Luxury Suites

Dit is de plek waar ultieme luxe en buitengewone gastvrijheid samensmelten tot een buitengewone ervaring. Deze vakantie in de bruisendste omgeving van paradijselijk Curaçao zult u nooit meer vergeten. Geniet van ongelimiteerd service, een subliem uitzicht en eersteklas faciliteiten. Een verblijf op dit niveau is niet langer een magische droom. Maak fantastische herinneringen en ontdek de Luxury Suites van Kontiki Beach Resort.

Alle verwachtingen overtroffen

Exclusieve suites op Curaçao

Met de realisatie van 23 buitengewoon luxe suites is Kontiki Beach Resort én Curaçao een parel rijker. Ervaar onze vier suite categorieën; stuk voor stuk uniek maar met dezelfde klasse en exclusieve charme. Uw eigen paradijs op één van de mooiste plekken ter wereld.

Gastvrijheid zit in ons bloed

Ongelimiteerde service

Als onze gast wordt u compleet in de watten gelegd tijdens uw verblijf, dat begint uiteraard bij een tropisch welkomstdrankje. Cheers! Geniet daarnaast onder meer van een gratis VIP dag op Cabana Beach en 24/7 assistentie van een Guest Service Agent. In de Presidential Suite staan onze chefs zelfs tot uw beschikking voor een culinaire private dining.

Vakantie op ongekend niveau

Fenomenale faciliteiten

Het schitterende uitzicht op de Caribische Zee aanschouwt u vanuit uw eigen privé zwembad. Ga voor een verfrissend drankje en proost op een onvergetelijk verblijf. Uw luxe suite biedt werkelijk alle faciliteiten die u zich kunt wensen, u hoeft alleen nog te genieten!

Kontiki

Bon Bini!

Kontiki Beach Resort

U vindt Kontiki Beach Resort op het mooiste eiland van de Caribbean en op het meest uitgestrekte strand van tropisch Curaçao. Dit luxe resort biedt alles om van uw vakantie een onvergetelijke ervaring te maken.

Strand

De ultieme zonbestemming

Vakantie op Curaçao

Het eiland van de kleurrijke huizen en heerlijk weer: welkom op Curaçao! Het eiland is een samensmelting van verschillende culturen, een rijke geschiedenis en een ontspannen sfeer. 

Vluchtinformatie

Vluchtinformatie

Uw vlucht naar Curaçao

Mogen we u binnenkort verwelkomen op het prachtige Curaçao? We hebben alvast wat handige vluchtinformatie op een rijtje gezet. Zo gaat u ontspannen op reis en bent u klaar voor een onvergetelijke vakantie. 

Logo Marell Louise

Prachtige Suites

Design by Marell Louise

De Luxury Suites van Kontiki zijn ingericht en gestijld naar visie van het bureau Marell Louise. Marell Louise heeft als doel om samen woondromen tot leven te brengen.