Ongeëvenaard genieten

Kontiki Luxury Suites

Alle verwachtingen overtroffen

Exclusieve suites op Curaçao

Met de realisatie van 23 buitengewoon luxe suites is Kontiki Beach Resort én Curaçao een parel rijker. Ervaar onze vijf suite categorieën; stuk voor stuk uniek maar met dezelfde klasse en exclusieve charme. Uw eigen paradijs op één van de mooiste plekken ter wereld.

Gastvrijheid zit in ons bloed

Ongelimiteerde service

Als onze gast wordt u compleet in de watten gelegd tijdens uw verblijf, dat begint uiteraard bij een tropisch welkomstdrankje. Cheers! Geniet daarnaast onder meer van een gratis VIP dag op Cabana Beach en 24/7 assistentie van een Guest Service Agent. In de Presidential Suite staan onze chefs zelfs tot uw beschikking voor een culinaire private dining.

Vakantie op ongekend niveau

Fenomenale faciliteiten

Het schitterende uitzicht op de Caribische Zee aanschouwt u vanuit uw eigen infinity pool. Ga voor een verfrissend drankje uit uw cocktailstation en proost op een onvergetelijk verblijf. Uw luxe suite biedt werkelijk alle faciliteiten die u zich kunt wensen, u hoeft alleen nog te genieten!

Kontiki

Bon Bini!

Kontiki Beach Resort

Op het mooiste eiland van de Caribbean en aan het meest uitgestrekte strand van tropisch Curaçao vindt u Kontiki Beach Resort. Dit luxueuze resort biedt alles om uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Strand

De ultieme zonbestemming

Vakantie op Curaçao

Het eiland van de kleurrijke huizen en heerlijk weer: welkom op Curaçao! Het eiland is een samensmelting van verschillende culturen, een rijke geschiedenis en een ontspannen sfeer.