Opened 5 December 2022

Luxury Suites

Dit is de plek waar ultieme luxe en buitengewone gastvrijheid samensmelten tot een geslepen diamant. Deze vakantie op paradijselijk Curaçao zult u nooit meer vergeten, treed binnen in uw eigen paradijs en laat de hectiek van alledag ver achter u. Geniet van ongelimiteerde service, een subliem uitzicht en eersteklas faciliteiten. Een verblijf op dit niveau is niet langer een magische droom, maak grandioze herinneringen en ontdek de Luxury Suites van Kontiki Beach Resort. 

 

Alle verwachtingen overtroffen

Exclusieve suites op Curaçao

Met de realisatie van 23 buitengewoon luxe suites is Kontiki Beach Resort én Curaçao een parel rijker. Ervaar onze vijf suite categorieën; stuk voor stuk uniek maar met dezelfde klasse en exclusieve charme. Uw eigen paradijs op één van de mooiste plekken ter wereld.

Gastvrijheid zit in ons bloed

Ongelimiteerde service

Als onze gast wordt u compleet in de watten gelegd tijdens uw verblijf, dat begint uiteraard bij een tropisch welkomstdrankje. Cheers! Geniet daarnaast onder meer van een gratis VIP dag op Cabana Beach en 24/7 assistentie van een Guest Service Agent. In de Presidential Suite staan onze chefs zelfs tot uw beschikking voor een culinaire private dining.

Vakantie op ongekend niveau

Fenomenale faciliteiten

Het schitterende uitzicht op de Caribische Zee aanschouwt u vanuit uw eigen privé zwembad. Ga voor een verfrissend drankje uit uw cocktailstation en proost op een onvergetelijk verblijf. Uw luxe suite biedt werkelijk alle faciliteiten die u zich kunt wensen, u hoeft alleen nog te genieten!

Kontiki

Bon Bini!

Kontiki Beach Resort

You will find Kontiki Beach Resort on the most beautiful island of the Caribbean and on the most extensive beach of tropical Curaçao. This luxurious resort offers everything to make your holiday an unforgettable experience.

Strand

De ultieme zonbestemming

Vakantie op Curaçao

Het eiland van de kleurrijke huizen en heerlijk weer: welkom op Curaçao! Het eiland is een samensmelting van verschillende culturen, een rijke geschiedenis en een ontspannen sfeer. 

Vluchtinformatie

Vluchtinformatie

Uw vlucht naar Curaçao

Mogen we u binnenkort verwelkomen op het prachtige Curaçao? We hebben alvast wat handige vluchtinformatie op een rijtje gezet. Zo gaat u ontspannen op reis en bent u klaar voor een onvergetelijke vakantie. 

Logo Marell Louise

Prachtige Suites

Design by Marell Louise

De Luxury Suites van Kontiki zijn ingericht en gestijld naar visie van het bureau Marell Louise. Marell Louise heeft als doel om samen woondromen tot leven te brengen.