Trouwen op Kontiki Beach Resort

Uw droombruiloft wordt werkelijkheid bij Kontiki!

Welkom bij Kontiki Beach Resort, waar jullie droombruiloft werkelijkheid wordt met als achtergrond witte zandstranden en een sprankelende blauwe zee. Onze passie is om jullie sprookjesachtige bruiloft werkelijkheid te laten worden, waarbij we elk detail maanden van tevoren zorgvuldig plannen en perfectioneren. Van het samenstellen van gepersonaliseerde arrangementen tot het assisteren bij de regelingen voor jullie trouwlicentie, wij zijn toegewijd om jullie speciale dag zo zorgeloos mogelijk te maken. Eenmaal aangekomen, hoeven jullie alleen nog maar te genieten van elk moment en te omarmen wat een prachtige tijd voor jullie ligt.

Onze luxueuze Kontiki Luxury Suites bieden een privé-oase van ontspanning, waarbij we ervoor zorgen dat jullie ervaring echt uitzonderlijk is. Jullie Wedding Night Suite belooft een magische start van jullie sprookje.

Mood Beach biedt de ideale setting voor jullie magische moment. Of jullie nu een ontspannen strandceremonie verkiezen of een elegantere aangelegenheid, de prachtige omgeving en het panoramische uitzicht op de Caribische Zee creëren een betoverende sfeer. Stel jezelf voor op deze perfecte plek, omringd door jullie dierbaren.

Ons toegewijde team van professionals staat klaar om elk aspect perfect te verzorgen. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen via events@toucanbeach.com.