Wij adviseren u om voorafgaand aan uw aankomst uw reservering(en) bij onze beachclubs te maken, gezien onze beperkte beschikbaarheid. U kunt dit doen via reservations@toucanbeach.com.

Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Restaurant & Bar

Enjoy Cabana Beach!

Grenzend aan het resort ligt de levendige beachclub Cabana Beach. Een complete beachclub waar de gasten van Kontiki Beach Resort dagelijks kunnen ontbijten, lunchen of dineren. Het restaurant biedt een uitgebreide en smaakvolle menukaart aan gerechten en dranken. Cabana Beach beschikt over een gevarieerd menu dat met u in gedachten is samengesteld. De bijzondere locatie van Cabana Beach leent zich ook perfect voor live entertainment. 

Restaurant & Bar

Mood Beach!

Uiteten op Curaçao en een culinaire ervaring beleven? Dan kunt u terecht bij Mood Beach. Deze exclusieve beachclub is ruim opgezet en biedt hierdoor een rustige sfeer met veel aandacht voor persoonlijke service. Het restaurant van Mood bevindt zich in een design stretchtent. Naast het restaurant biedt Mood Beach ook een prachtige Beach bar waar u zich op ieder moment van de dag kunt genieten van heerlijke dranken en gerechten. 

Restaurant & Bar

Wet & Wild Beach Club!

Dé plek om te genieten van de mooiste zonsondergangen, heerlijke cocktails, goede muziek en hapjes om je vingers bij af te likken: dat kan bij Wet & Wild Beachclub. Bekend als een van de beste beachclubs van het eiland met de bekende happy hours. Hier dompelt u zich onder in tropische vibes en beleeft u Curaçao zoals de locals dat doen.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten