Luchthaventransfer

Bij Kontiki Beach Resort streven wij niet alleen naar comfort en luxe tijdens uw verblijf, maar zorgen ook voor een naadloze reiservaring van en naar Hato Airport. Onze exclusieve transfers bieden u de keuze tussen drie uitzonderlijke opties: Gedeelde, Privé en VIP, zodat u op de meest stijlvolle manier uw vakantie kunt beginnen.

Gedeelde Transfer

Maak uw reis zo ontspannen mogelijk door gebruik te maken van onze gedeelde transferservice van het vliegveld naar ons resort. Voor slechts $50 per rit kunnen twee personen genieten van een comfortabele rit. Voor elke extra passagier voegen we slechts $10 toe, tot een maximum van 8 personen. Onze chauffeurs wachten op u bij aankomst. Boek vandaag nog uw gedeelde transfer en begin uw vakantie op de best mogelijke manier: ontspannen, comfortabel en zorgeloos.

Privé Transfer

Stap in onze comfortabele privétransfer voor een zorgeloze reis naar ons resort. Voor slechts $65 per rit kunnen twee personen genieten van het gemak van een privé-rit. Voor elke extra passagier voegen we slechts $10 toe, tot een maximum van 8 personen. Geniet van de privacy en het comfort terwijl u ontspannen aankomt bij Kontiki Beach Resort.

VIP Transfer

Voor onze meest exclusieve gasten bieden we de VIP-transfer aan, ontworpen om u te laten reizen als een ware VIP. Voor $99 per rit, kunnen vier personen genieten van een luxueuze rit in onze Suburban, compleet met een selectie van verfrissende drankjes, waaronder water, frisdrank of witte/rode wijn. Voor extra gasten voegen we slechts $15 per persoon toe, tot een maximum van 6 personen. En als u uw VIP-transfer vooraf boekt voor uw retourreis, kunt u genieten van deze premium VIP service voor slechts $169.

Onze transfers zijn niet alleen een reis, maar een ervaring op zich. Laat ons team van professionals voor u zorgen, vanaf het moment dat u landt tot het moment dat u ons paradijselijke resort bereikt. Boek uw transfer nu en begin uw vakantie in stijl met Kontiki Beach Resort.

Verplicht veld