The Ocean Lens

Curaçao Sea Aquarium heeft onlangs een nieuwe attractie toegevoegd aan haar bestaande onderwatervloot: het onderwaterobservatorium 'The Ocean Lens' heeft het ultieme uitzicht in het blauw. Deze attractie geeft bezoekers de kans om het open water te ervaren zonder nat te worden. 

The Ocean Lens Curaçao is een innovatief onderwaterobservatorium op SubStation Curaçao. Gasten lopen een trap af en komen op 5,2 meter diepte terecht in een kamer met een groot raam, ookwel 'de lens' genoemd. De lens kijkt direct uit op de drop-off van het rif. Omringd door een prachtig rif, gaan gasten voor de lens liggen en ervaren een overvloed aan kleuren, vissen, koraal en mogelijk zelfs de CuraSub die in de diepte afdaalt.

The Ocean Lens Curaçao biedt gasten ook de mogelijkheid om kennis te maken met Sea Aquarium en Substation, waar zij meer te weten komen over conservering en wetenschappelijke ontdekkingen van het park. Bovendien worden de gasten vergezeld door een marine-expert om de onderwaterwereld van dichtbij te aanschouwen zonder ooit natte voeten te krijgen 

Curaçao Sea Aquarium is al 32 jaar een topattractie op het eiland en biedt gasten de mogelijkheid om de rijkdom van het lokale zeeleven te ervaren en ermee in contact te komen. Van zwemmen met dolfijnen in het open water tot het verkennen van de diepte met haar eigen onderzeeër, CuraSub, maakt het parkhun slogan 'één plek... genoeg te doen' zeker waar.  

De ronde 

Wij bieden een 1,5 uur durende, volledig begeleide tour aan voor maximaal 6 personen. De entree van Curaçao Sea Aquarium is bij de prijs inbegrepen. Deze tour is niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit. De minimumleeftijd is 8 jaar.

Vul onderstaand formulier in en boek uw tour bij The Ocean Lens!

Verplicht veld