Persbericht - Wijziging evenementen Cabana en Wet & Wild

Persbericht - Wijziging evenementen Cabana en Wet & Wild

7 december 2022, Willemstad, Curacao - Met de introductie van de gloednieuwe Kontiki Luxury Suites slaat de organisatie met haar beachclubs een nieuwe richting in van allesomvattende hospitality. Binnen de nieuwe aanpak, waarin alle facetten binnen de organisatie op elkaar worden afgestemd om succes te vermenigvuldigen, wordt voortgebouwd op de jarenlange ervaring in de hospitality sector en evenementenorganisatie.

In combinatie met het volgen van nieuwe trends, zullen geboekte successen worden gebruikt om de evenementen bij de beachclubs verder uit bouwen naar een nieuwe ervaring van verhoogde service standaarden, verrassende concepten, culinaire belevingen, unieke evenementen en een uitgebreider aanbod in faciliteiten.

De nieuwe aanpak van de organisatie brengt veranderingen met zich mee voor de welbekende, bestaande evenementen. Zo worden enkele evenementen tot minder laat in de avond doorgezet en worden andere in 2023 vervangen voor nieuwe concepten.  "Er zal meer gebruik gemaakt worden van de elementen die de Caribische ervaring onderstrepen, zoals de zonsondergang, het strand en het uitzicht. Het programma biedt hierbij vanaf vroeger in de namiddag / avond entertainment, waarbij de focus verschuift van beach party’s tot in de late uurtjes naar een spectaculair, avondvullend programma", aldus Terence van der Valk, Managing Director.

Per 7 december 2022 worden voor de volgende evenementen wijzigingen doorgevoerd: 
- Cabana Wednesday’s, Dance & Dine: van 18:00 tot 23:00
- Wet & Wild Wild Sunday’s: van 17:00 tot 23:00 (happy hour 18:00-19:00)
- Wet & Wild ‘Friday night’ wordt gecanceld en zal in 2023 worden vervangen door een nieuw concept.

Het management van Toucan Beach (Kontiki Beach Resort, Cabana beach, Mood beach en Wet & Wild Beach club) is overtuigd van het succes van de nieuw gekozen richting, waarbij zij geloven dat Curacao klaar is voor een nieuw type evenementen, en waar meer dan eens de ultieme Caribische ervaring voor alle bezoekers centraal staat. "Het streven is dan ook om dit continu te blijven overtreffen middels onze evenementen, een breed culinair aanbod en een onvergetelijke ervaring bij zowel alle beachclubs als bij het resort en de suites.