SUBSTATION CURAÇAO

Substation Curaçao biedt verschillende diepzeeduiken aan.

Adrenaline dive

Tijdens de Adrenaline dive maakt u een duik terwijl u door de onontgonnen dieptes van de zee reist die maar weinig ogen eerder hebben gezien, en dat allemaal binnen een uur! Tijdens deze duik dalen we af naar de Stella Maria, een scheepswrak op een diepte van ongeveer 137 meter, dat al meer dan drie decennia op de zeebodem rust. 

Prijs op aanvraag per persoonfoto's zijn inbegrepen. 

Explorers dive 

De Explorers Dive heeft niet voor niets de bijnaam 'Beauty Run'. Tijdens deze duik geven wij u een 1,5 uur durende onderwater rondleiding door ons favoriete gedeelte van het rif. We zullen ook twee kleine scheepswrakken tegenkomen tijdens onze afdaling naar meer dan 152 meter open zee. 

Prijs op aanvraag per persoon, alle foto's inbegrepen. 

Combo dive

In een van onze meest opwindende duiken, de Combo dive, dalen we af naar maar liefst 305 meter diepte voor een opwindende duik van 2 uur. Aanschouw het adembenemende uitzicht op de onderwaterfauna vanaf een diepte waar het zonlicht nooit komt.

Prijs op aanvraag per persoon, alle foto's inbegrepen. 

Excursiebeperkingen:

  • Minimum leeftijd voor deelname 8 jaar, maar als het veiligheidsmasker past is het mogelijk om af te wijken van de leeftijdseis.
  • Deelnemers zijn te allen tijde NIET onder invloed van alcohol, drugs, kalmerende middelen of gebruiken momenteel geen medicatie die de fysieke en/of mentale toestand van de deelnemer nadelig kan beïnvloeden. Personen die voorgeschreven medicijnen voor dagelijkse inname krijgen, moeten voldoende voorraad hebben om 5 dagen te dekken.

Verplicht veld