Mood Beach

Naast Cabana Beach, bevindt zich Mood beach. Mood Beach is een luxe strandclub waar het leveren van superieure service voorop staat. Met een spectaculaire locatie aan het strand, een lounge en persoonlijke service, is Mood beach het ultieme toevluchtsoord 

Met een indrukwekkend aanbod van comfortabele strandbedden, die zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals: comfort strandbedden, cabanas, familiecabanas en vip cabana, doet Mood Beach er alles aan om u superieure service te bieden in een luxe en ontspannen omgeving. Bij Mood Beach is de missie simpelweg uw tevredenheid. 

Bij Mood Beach wordt er eten en drinken geserveerd van hoge kwaliteit volgens hoge standaarden. Van prachtige gerechten met precies de juiste mix van smaken tot lekkere cocktails en dorstlessende non-alcoholische slokjes, Mood Beach heeft alle gerechten en drankjes die u nodig hebt om u, uw vrienden en familie blij te maken. Mood Beach streeft ernaar om gebruik te maken van verse en hoogwaardige producten om je geest op te frissen en je humeur te stimuleren. 

Of u nu in een cocktail mood, party mood, lunch mood, chill mood of welke mood dan ook bent! Als het maar een good mood is!