ADRENALINE TOURS

Klaar voor een avontuur? Bij Adrenaline Tours vindt u het perfecte uitje met een kajak of jetski en verkent u het eiland op een spectaculaire manier. 

Kayak tour 

Er is geen betere manier om de Caracasbaai te ontdekken dan met ons mee te gaan op een begeleide kajaktocht! In de Caracasbaai volgen we de kristalblauwe kustlijn naar Fort Beekenburg waar de gids u alles zal vertellen over de geschiedenis van het gebied. Nadat we het fort zijn gepasseerd, kajakken we naar de gezonken sleepboot, waar we ons snorkelavontuur zullen beginnen! 

Dit is een van de topgebieden om te snorkelen. Misschien wilt u op de terugweg naar schildpadden zoeken, aangezien dit een dichtbevolkt gebied is voor dit prachtige wezen. Breng uw waterdichte camera, zonnebrandcrème, handdoek en zwemkleding mee en u bent klaar voor een prachtig avontuur! 

Jetski verhuur 

Ontdek het Caracasbaai-gebied op een van onze nieuwe jetski's. Geniet van het prachtige blauwe kalme water, hoge kliffen, Fort Beekenburg en diverse stranden. Vergeet niet uw identiteitsbewijs en creditcard mee te nemen als borg voor de jetski-verhuur. De verhuur is niet mogelijk zonder identiteitsbewijs en creditcard. 

Begeleide jetski tours 

Tijdens een begeleide jetski tour gaan we het Caracasbaai-gebied verkennen met haar prachtige helderblauwe water en het mooie uitzicht op de kustlijn. We passeren Fort Beekenburg, mangrovebossen, enkele van de meest prachtige villa's aan zee en luxe jachten.  

Begeleide jetski tours + snorkelen

Ga met ons mee op onze kusttour in de Caracasbaai en het Spaanse Watergebied. We zullen dit gebied verkennen met zijn prachtige helderblauwe water en de mooie uitzichten op de kustlijn. Wij zullen langs Fort Beekenburg, mangrovebossen en enkele van de mooiste villa's en luxe jachten gaan. Breng uw waterdichte camera, zonnebrandcrème, handdoek en zwemkleding mee, want de anderhalf uur durende tour is inclusief snorkelen op de mooiste snorkelplek van Curaçao! 

Blauwe kamer 

Bezoek tijdens de tour de prachtige Blauwe Kamer, een unieke blauwe onderwatergrot. Deze plek is een echte must om te zien tijdens uw verblijf in Curaçao. 

Inhoud

Een Adrenaline Tour omvat: 

  • Kayak of Jetski tour
  • Evt. Snorkelen (bij een begeleide Jetski + Snorkel tour)
  • Drankjes (water, frisdrank en bier) 
  • Lunch (broodjes) 
  • Snacks (chips) 

Prijzen op aanvraag. Er is een ophaalservice bij Kontiki Beach Resort mogelijk. 

Vul onderstaand formulier in en boek nu uw Adrenaline Tour!

Verplicht veld