Klein Curaçao - Een reis naar het paradijs!

Ver weg van de drukte van de Curaçaose districten Punda en Otrobanda ligt een afgelegen koraaleiland met witte zandstranden, kristalhelder water, een spectaculair rif en kleurrijk zeeleven. Het vlakke, winderige eiland Klein Curaçao is een walhalla voor duikers, snorkelaars en zonaanbidders. Klein Curaçao ligt 24 kilometer uit de zuidoostpunt van Curaçao en op slechts anderhalf uur varen van het Spaanse Water. 

Van een afstand ziet u de karakteristieke vuurtoren van Klein Curaçao en een scheepswrak dat vele jaren geleden op het strand lag. Als de boot de kust nadert ziet u een paar hutten, die worden gebruikt door de lokale eilandvissers. Maar wat het meest opvalt, zijn de eindeloze stranden met wit zand, wachtend om door ontdekt te worden.  

Exclusief voor Mermaid Boattrips hebben Captain Cor en zijn bemanning het beste strandhuis op het mooiste deel van het strand van Klein Curaçao. Met een groot terras met rieten dak, picknickbanken en koele drankjes is het een heerlijke plek om in de schaduw te vertoeven. De aanwezige badkamers zijn schoon en goed onderhouden. Mermaid biedt alle faciliteiten die u nodig heeft voor een leuke dag op het strand. Voor snorkelaars en duikers heeft Klein Curaçao veel te bieden. Klein Curaçao heeft mooie koraalformaties, een verticale drop-off en een aantal onderwatergrotten. Mermaid biedt een ochtend- en middag duik aan. Het is ook mogelijk om te driftduiken (lees: duiken in de stroming) vanaf een rubberboot. Duikers zullen zowel de noordelijke als de zuidelijke punt van het eiland verkennen.

Een fantastisch lunchbuffet in het strandhuis wacht op u na het duiken. Kip, spareribs, hamburgers, salades en fruit worden tot in de perfectie bereid. Om 16.00 uur is het tijd om aan boord te gaan als Mermaid terugkeert naar het vasteland. 

Mermaid Boattrips vaart naar Klein Curaçao iedere dinsdag-, woensdag-, donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagochtend om 6:45 uur. De ophaaltijd is 06:15 uur bij de poort van Kontiki Beach Resort. 

Inclusief: 

  • Ontbijt
  • Frisdrank 
  • BBQ-lunch
  • Gebruik van snorkel materiaal 
  • Gebruik van toiletten op de boot en het strandhuis
  • Veel schaduwplekken, ook tijdens de BBQ lunch  

Prijzen op aanvraag. Vul onderstaand formulier in en boek uw Mermaid Boattrip nu!

Verplicht veld