Er-op-uit tips

Lekker rondreizen door Curaçao!

Op Curaçao kan het allemaal. Geniet van het heerlijke weer, de leukste activiteiten en de mooiste omgeving. U ontvangt diverse kortingen wanneer u de activiteiten bij Kontiki Beach Resort reserveert. Kontiki werkt samen met de beste gidsen van Curaçao, die u in het Nederlands, Engels, Duits of Spaans de weg kunnen wijzen.Onze receptiemedewerkers zijn u graag van dienst bij het adviseren en reserveren van een tour of activiteit. Bovendien ligt er in onze lobby een handige informatiemap ter inzage, met daarin de leuke suggesties en adressen.

Cultuur proeven in Curaçao

Wie een deel van de geschiedenis en cultuur van Curacao wil proeven, doet er goed aan een tocht naar Westpunt te maken. Onderweg naar de verste punt van het eiland komt u verschillende landhuizen tegen die een bezoek zeker waard zijn. Lokale bekendheid schilderes Nena Sanchez gebruikt een landhuis als expositie ruimte, en in andere landhuizen kan een voortreffelijke culinaire maaltijd gebruikt worden.

Shoppen in Curaçao

In het centrum van Willemstad en rondom het Riffort is een ruime keuze aan bekende en onbekende winkels. Maar ook dichtbij Kontiki Beach Resort gelegen zijn de Salinas en Zuyckertuyn Mall, volop winkels met voor elk wat wils.

Bioscoop in Curaçao

Willemstad beschikt over een goede bioscoop waar de nieuwste films draaien.