De beste faciliteiten

De Luxury Suites van Kontiki Beach Resort brengen uw vakantie op Curaçao naar een hoger niveau. Naast de huidige faciliteiten geniet u tijdens uw verblijf in een van de nieuwe suites van extra luxe faciliteiten. Zo kun je roomservice bestellen, krijg je gratis onbeperkt toegang tot de fitnessruimte en kun je tijdens je verblijf terecht bij de gastenbalie voor vragen en tips.

Gastvrijheidsservices 

Bij Kontiki Beach Resort staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat uw verblijf aan niets ontbreekt! Bij aankomst wordt u ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje en kunt u alvast via uw mobiel inchecken. Tijdens uw verblijf kunt u roomservice bestellen met behulp van onze guest desk medewerker. Onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, tips voor uw verblijf te geven en de was- en strijkservice voor u te regelen. Laat 's avonds uw suite klaarmaken voor de nacht met de turn down service, waarbij de suite gereed wordt gemaakt voor een heerlijke nachtrust. Tijdens uw verblijf kunt u tevens de speciale Kontiki App raadplegen en gratis gebruikmaken van de fitnessruimte. 

In room media 

Ook op het gebied van media en technologie is uw luxury suite voorzien van de nieuwste snufjes. Blijf goed bereikbaar met de supersnelle WIFI, speel muziek vanaf uw eigen Bluetooth Marshall speaker en regel de airconditioning met de slimme VDA Touch-schakelaars. De luxury suites beschikken over een 43” Smart TV met internationale televisiezenders, Netflix, Amazon en andere streamingopties. Laad uw telefoon op in het oplaadstation, waar tevens meerdere USB-opladers te vinden zijn die u vrij kunt gebruiken. 

Heerlijke extra's 

Iedere suite is voorzien van een mini-bar en cocktail station, waar u heerlijke drankjes kunt bereiden. Tijdens je verblijf heb je VIP-toegang tot Cabana en Mood Beach, inclusief gratis strandlakens en dagelijks vers fruit! Tevens krijgt u een voorkeursreservering voor VIP-tafels bij onze Beach Club-evenementen.  Kunt u niet wachten om te verblijven in één van de luxury suites? Boek uw verblijf hier!