Luxe hotel Curaçao

Bent u toe aan een luxe hotel overnachting? Dan kunt u zich bij het Van der Valk Kontiki Beach Resort volledig laten onderdompelen in luxe. Zo komt u volledig tot rust in een van de ruime kamers direct aan het strand.

Hotelkamer

Bij het van der Valk Kontiki Beach Resort bevinden de kamers zich in charmante huisjes die het optimale gevoel geven van de Caribbean. Ieder huisje bestaat uit 4 hotelkamers. Iedere kamer bevat een kingsize bed, gratis WIFI, telefoon, televisie, kluis, koelkast en airco. In de ruime badkamer beschikt u ook over een ligbad en een aparte douche. Alle hotelkamers hebben een ruim balkon of veranda. De ideale plek voor een luxe hotel overnachting.

Boek direct uw kamer

Faciliteiten

Niet alleen de hotelkamers zijn voorzien van luxe faciliteiten, ook het resort zelf is van alle gemakken voorzien. Neem na een duik in één van de tropisch zoutwater zwembaden plaats op de loungebedden. Hier kunt u genieten van de rustgevende omgevingen en van de zon, zee en natuur. Naast de diverse tropische zwembaden biedt het Resort ook een Spa-locatie direct op het strand waar u heerlijk kunt ontspannen met op de achtergrond het ruisen van de zee. U kunt hier genieten van verschillende schoonheidsbehandelingen zoals:

  • Massages
  • Manicure en pedicure

Daarnaast kunt u ook gratis gebruik maken van de professionele fitness.

Bekijk hier alle faciliteiten