Zonvakantie naar Curaçao!

Heerlijke zonvakantie

Heeft u een heerlijke zonvakantie in gedachten? Dan bent u bij Kontiki Beach Resort aan het juiste adres! Op het mooiste eiland van de Caribbean en aan het meest uitgestrekte strand van tropisch Curaçao vindt u Kontiki Beach Resort. Dit luxueuze resort biedt alles om uw zonvakantie tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Kontiki Beach Resort heeft het allemaal

Alles wat u nodig heeft is aanwezig: zon, zee, strand is vanzelfsprekend bij Kontiki Beach Resort, daarnaast bieden wij prachtige faciliteiten aan die u extra doen ontspannen. Het resort biedt mooie zwembaden aan, daarnaast is er ook een mooi groot strand in de buurt. Hier kunt u ook nog eens de golven trotseren, want die kunnen woest en wild zijn. Daarna kunt u bijkomen op een van de ligbedden met een prachtig uitzicht op de natuur met wellicht een lekker hapje/drankje in de hand besteld bij één van onze strandbars Cabana Beach of Mood Beach. Als u het niet meer trekt in de zon, heeft het strand ook schaduwplekken waar u kunt afkoelen onder de palmbomen of parasols met een verfrissende kokosnoot in de hand.

DE plekken waar je naar toekan

Wilt u leuke herinneringen maken die u nooit meer zult vergeten? Ga op avontuur en ontdek de plekken waar je naar toekan. U kunt op een jetski de zee op waardoor u Willemstad op een ander manier kunt leren kennen en misschien zelfs een mega cruise schip van dichtbij kan bekijken. Bent u daardoor nieuwsgierig naar de overkant? Ga heerlijk met de boot naar het onbewoonde en paradijselijke eilandje Klein Curaçao, waarbij u op de hagelwitte stranden de dag kan doorbrengen op een ligbed. Op het vaste land is ook genoeg te bewonderen: verken Curaçao op een buggy of doe een Jeep tour. Beklim de 375 meter hoge Christoffelberg, dit is het hoogste punt van Curaçao, vanaf hier heeft u een fantastisch uitzicht over het hele eiland. Kan het nog gekker? Jazeker, op Curaçao kunt u zelfs flamingo’s spotten bij de Sint Michiel Baai en de Jan Thiel baai. Kortom er zijn zoveel leuke activiteiten te ondernemen op Curaçao, dus boek uw heerlijke zonvakantie en kom genieten bij Kontiki Beach Resort.