Boek nu uw last minute naar Curaçao!

Heeft u een last minute vakantie naar Curaçao in gedachten? Dan bent u bij Van der Valk hotel Kontiki Beach Resort aan het juiste adres! Op het mooiste eiland van de Caribbean en aan het meest uitgestrekte strand van tropisch Curaçao vindt u Kontiki Beach Resort. Dit luxueuze resort heeft alles om van uw last minute vakantie naar Curaçao een onvergetelijke ervaring te maken. 

Kontiki Beach Resort 

Wit zand, prachtig blauw water optimaal genieten en ontspannen met een verse kokosnoot in de hand? Hotel Kontiki Beach Resort in Curaçao kan u een memorabele vakantie garanderen. Het Resort heeft hele mooie kamers en 23 nieuwe suites met een eigen privé infinity zwembad. In alle kamers kunt u heerlijk ontspannen en dromen met de rustgevende zee op de achtergrond!

Het Kontiki Beach Resort heeft verschillende zoutbaden gelegen in een tropische oase. Hier kunt u ontspannen zwemmen, daarnaast doen zoutbaden wonderen want het is goed voor de huid. De loungebedden rondom de zoutbaden geven u volop kans te genieten van de rustgevende werking van de zon, zee en de natuur. Naast alle prachtige suites en zoutbaden heeft Kontiki Beach Resort ook een mooi groot strand en een strandbar. Zo kunt u een strandbed gebruiken en relaxen bij Cabana Beach, Mood Beach en Wet & Wild Beach Club. Kortom, optimaal genieten terwijl u op de achtergrond de natuurgeluiden hoort.  

In conditie blijven tijdens uw last minute Curaçao 

Paradijselijk genieten maar óók aan uw conditie blijven werken tijdens uw last minute vakantie naar Curaçao? Hotel Kontiki Beach Resort in Curaçao biedt u verschillende mogelijkheden om fit te blijven tijdens uw last minute vakantie. U kunt gebruik maken van een fitnessruimte met airconditioning, deze ruimte is voorzien van diverse fitnessapparatuur, met uitzicht over onze verschillende beach clubs. Ook kunt u meedoen met groepslessen, crosstrainen of begeleid worden door één van de personal trainers. Na het intensief sporten kunt u ook gratis gebruik maken van onze wellness faciliteiten, zoals onze sauna. Hier kunt u genieten van uw welverdiende ontspanning.  

Bekijk nu wat er in de buurt te doen is: