Vakantie op Curaçao

Het eiland van de kleurrijke huizen en heerlijk weer: Curaçao is een pareltje om te ontdekken. Het eiland is een samensmelting van verschillende culturen, een rijke geschiedenis en een ontspannen sfeer. Vier uw vakantie op Curaçao bij Kontiki Beach Resort. Ons luxueuze resort biedt alles om uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring te maken! 

Waarom vakantie op Curaçao? 

Of u nu op zoek bent naar een vakantie vol ontspanning of liever een avontuurlijk weekje weg beleeft, op Curaçao kan het allemaal! Een vakantie op Curaçao is de perfecte keuze als u op zoek bent naar een comfortabel en rustig verblijf. Het exotische eiland biedt talloze ontspanningsmogelijkheden. Geniet op één van de 35 parelwitte stranden van zon, zee en strand of breng een bezoekje aan de nationale parken boven of onder water. Tijdens uw vakantie op Curaçao kunt u het historische Willemstad niet overslaan: het gehele centrum is door de UNESCO erkend als werelderfgoed. De Nederlandse koloniale architectuur op heel het eiland doet denken aan een Caribisch Amsterdam. 

Voor de sportievelingen is er ook genoeg te doen op Curaçao. Het eiland is een echt duikparadijs. Kontiki Beach Resort is gelegen aan de straat Bapor Kibra, waar u een van de mooiste duikplekken van het eiland treft. Op de heerlijke zee kunt u prima surfen, zeilen en kajakken. Kortom, een vakantie op Curaçao biedt voor ieder wat wils! 

Kontiki Beach Resort 

Kom tijdens uw vakantie op Curaçao volledig tot rust bij Kontiki Beach Resort. Ons resort is gelegen aan het meest uitgestrekte strand van Curaçao en is 15 minuten verwijderd van Willemstad. Kontiki Beach Resort beschikt over uitmuntende faciliteiten die uw vakantie op Curaçao onvergetelijk zullen maken. Begin de dag met een frisse duik in het zwembad, gelegen in onze tropische tuin en maak gratis gebruik van onze fitness en wellness. Plof neer op een van de strandbedjes op het aan het resort gelegen Cabana Beach en geniet van een prachtig uitzicht over de Caribische zee!