Op naar de zon!

Last-minute naar Curaçao

Hagelwitte stranden, blauwer dan blauw water en optimaal genieten met een verse kokosnoot in de hand: klinkt fantastisch, toch? Het kan bij Hotel Kontiki Beach Resort op Curaçao én u kunt al heel snel vertrekken. Boek direct een last minute en beleef binnenkort al de vakantie van uw dromen!

Luxe en comfort

Kontiki Beach Resort

Op het mooiste eiland van de Caraïben en aan het meest uitgestrekte strand van tropisch Curaçao vindt u Kontiki Beach Resort. Ons kamertype Tropical Superior staat voor luxe, comfort en genieten in een natuurlijke, groene omgeving. Vanuit uw hotelkamer duikt u namelijk zo het buitenzwembad in!

Ontdek Curaçao

Paradijs op aarde

Het eiland van de kleurrijke huizen en fantastisch weer: Curaçao is een regelrechte parel om te ontdekken. Dit tropische oord is een samensmelting van verschillende culturen, een rijke geschiedenis en een ontspannen sfeer. Dé plek voor een vakantie om nooit meer te vergeten!

Vluchtinformatie

Vluchtinformatie

Bereid uw vakantie voor

Mogen we u binnenkort verwelkomen op Curaçao? Bekijk hier alvast wat handige informatie over uw vlucht naar de Caraïben! Zo gaat u onbezorgd op reis en geniet u optimaal van een fantastische vakantie.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten